CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Concordia Chiajna din cadrul etapei a XXX-a a Ligii I de fotbal, la capătul unui meci în care vişinii au arătat că pot, dar nu prea au vrut.

Per ansamblu CFR-iştii au fost echipa mai bună şi au reuşit să deschidă scorul în minutul 18 prin Vasile Maftei, unul dintre puţinii veterani care este în continuare dorit în Gruia.

A fost obiectivul jucătorilor lui Vasile Miriuţă. După această reuşită a urmat o serie de ratări care i-au făcut pe suporteri să creadă că favoriţii lor nu mai vor să înscrie şi au cerut conducerii si bage juniorii în teren.

Florin Costea s-a remarcat prin ratări de curtea şcolii, iar Deac a alergat mult dar fără folos. Oaspeţii au prins curaj şi au preluat conducerea tactică.

Dominaţi „steril” fotbaliştii lui Marius Şumudică au răspuns prin contraatacuri tăioase, concretizate în minutul 59 prin golul lui Serediuc, care a transformat în forţă lovitura de la 11 metri, după un fault al lui Deac.

CFR acumulează 42 de puncte în urma acestui rezultat şi, în ciuda problemelor cu care se confruntă se apropie de locul 6 al clasamentului, ultimul obiectiv fixat de conducere.

Paul Panait