Broadband pe telefon, oriunde, la fel ca acasă, asta prezintă Caravana Orange 4G Discovery tour, în premieră pentru clujeni, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca. Caravana dedicată lumii digitale va fi disponibilă până în 18 mai.

România este a doua ţară din Europa de Est care lansează 4G+ şi a noua ţară din lumea întreagă.

Potrivit lui Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer, vitezele 4G+ oferă viteze de 300 mbs/secundă, prin două canale 4G care lucrează simultan, utilizatorii de tablete şi smartphone beneficiind de experienţe video la fel ca acasă.

Reprezentanţii Orange şi-au motivat decizia de a inaugura caravana în premieră la Cluj prin faptul că aici există un număr istoric de utilizatori de internet la viteze mari. Cel mai mult, transilvănenii accesează viteze mari de internet pentru a naviga pe internet, pentru streaming şi apoi pentru a viziona video şi tv.

Serviciul 4G lansat în 7 aprilie are o acoperire de peste 90% din populaţia oraşului.

În cortul Orange pot să fie testate experienţele Orange Cloud şi Orange Explorer, viziunea unor artişti despre comunicaţiile de mâine, Orange TV pe plasmă, pe tabletă şi smartphone, zona de jocuri, masa interactivă unde se poate cânta la pian

Cei care vin la cortul 4G, seara, între orele 17:00-18:00, 19:00-20:00 pot dirija o orchestră live, de la Cluj la Bucureşti. Toţi participanţii vor participa la o tombolă unde pot câştiga un smartphone.

Caravana Orange va vizita Timişoara, Iaşiul, Braşovul, Bucureştiul şi litoralul.