Fostul sef al PSD Cluj i-a transmis, luni, un mesaj dur premierului Victor Ponta. Ioan Rus i-a spus prim-ministrului sa lase scandalurile si sa se axeze pe constructia noii societati romanesti.

„Sunteti capabil sa redati speranta acestei tari in mai bine. Societatatea nu se poate dezvolta intr-un scandal continuu, de cea mai joasa speta. Concentrati-va pe constructie, pe constructia noii societati romanesti”, a afirmat fostul lider al PSD Cluj, potrivit B1 TV.

El i-a mai transmit lui Victor Ponta ca poate face mai mult pentru „tarisoara noastra”, dar si ca esecul lui va fi „esecul unei intregi generatii”.

„Domnule prim-ministru nu veti avea nicio scuza, va cunosc extrem de bine, mult mai bine decat credeti dumneavoastra, aveti capacitatea de a face mult mai mult pentru aceasta tara.

Ganditi pozitiv, ganditi-va la destinele tarisoarei noastre, astfel incat cei 25.000 de absolventi din Cluj in fiecare an sa-si poata regasi optiunile, visele, sperantele in relatia cu dumneavoastra si cu tara lor, sa nu trebuiasca sa-i exportam. Esecul dumneavoastra va fi esecul unei intregi generatii, a celor de 40 de ani. Nu vi-l puteti permite”, a continuat Ioan Rus.

Mesajul social-democratului vine in contextul unui sir de atacuri din ultima perioada intre Victor Ponta si Traian Basescu.

NapocaNews