Clujenii pot profita acum de consultatii stomatologie sau detartraje gratuite. Peste 150 medici stomatologi din judet s-au alăturat campaniei de educare cu privire la igiena orala „Zambeste Romania”, din luna martie pana astazi, acestia oferind consultatii gratuite in cabinetele lor si, pana acum, 16 dintre ei au ales sa ofere si detartraje gratuite.

De altfel, Clujul conduce si topul judetelor cu cele mai multe inscrieri, cu 150 de medici stomatologi intrati in reteaua Zambeste Romania, urmat de Constanta, cu 90 si la egalitate sunt judetele Mures si Galati, cu cate 80 de medici inscrisi.

Tot ce trebuie sa faca clujenii este sa intre pe websiteul www.zambesteromania.ro, sa aleaga judetul din care sunt si sa sune pentru o programare la cabinetul pe care il prefera.

Reteaua nationala reuneste peste 1.000 de medici stomatologi si acopera deja 30 de judete din toate colturile tarii si va mai creste pana in decembrie, cand se finalizeaza campania. Respectand una dintre cele trei reguli de baza ale igienei orale – „Mergi la medicul dentist in mod regulat”, aceasta solutie vine in intampinarea celor numai 69% dintre respondentii unui studiu din 2012 care au declarat ca merg la dentist doar atunci cand au probleme.

NapocaNews