Un copil de 13 ani şi-a pierdut viaţa, vineri, după ce a fost înjunghiat în stern, incidentul având loc în zona industrială a municipiului Bistriţa, la faţa locului aflându-se mai multe echipaje de poliţişti pentru a stabili cum s-a produs incidentul, informeaza Mediafax.

Seful Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, comisarul şef Ovidiu Mureşan, a declarat că în mai puţin de o oră de la comiterea crimei, patru suspecţi au fost identificaţi de poliţişti şi duşi la sediul instituţiei pentru audieri.

„Principalul suspect este un adolescent de 14 ani, care este audiat la sediul IJP Bistriţa-Năsăud împreună cu alţi trei tineri care se aflau în grupul său. Procurorul criminalist este cel care va face propunerea legală în privinţa lui”, a spus Mureşan.

Grupul agresorului este format din romi care privin din localitatea Sărata şi care şi-au improvizat locuinţe în zona industrială a Bistriţei, în fabrici închise, ca şi ceilalţi. Întrucât agresorul este minor, este posibil ca el să nu poată fi reţinut.

NN