Pentru că laptele este ingredientul nelipsit al copilăriei și cele două se cuvin a fi sărbătorite împreună, de 1 iunie, Ziua Copilului, dar și de Ziua Mondială a Laptelui, Napolact vă invită în Tărâmul de poveste al laptelui. Între orele 13:00-17:00, în Piața Mihai Viteazul, vizavi de magazinul Napolact, clujenii sunt invitați cu mic cu mare să se bucure de jocuri, văcuțe prietenoase, probe de ingeniozitate dar și multe pahare de lapte bun din inima Ardealului.

Călătoria în ținutul de poveste trebuie musai să înceapă cu o mustață de lapte, pictată cu grijă de un maestru de face-painting, care se va asigura astfel că toți copiii sunt pregătiți pentru probele care îi așteaptă. Cu mustața zdravănă ardelenească, pot merge apoi mai departe, în colțul unde „Copiii spun lucrurile trăsnite… despre lapte”.

„De unde vine laptele? Dar laptele cu cacao? Unde își petrece o văcuța ziua și cu cine stă la povești? Unde este Ardealul?”. Acestea și multe alte întrebări vor fi puse copiilor veniți în piață; cele mai haioase răspunsuri vor ajunge apoi celebre pe pagina oficială de Facebook a Napolact: https://www.facebook.com/events/761073147266332/

Așa cum știm de mici, laptele ne dă putere, iar cei mai voinici dintre cei mici vor avea nevoie de toată forța pentru a ieși învingători din proba de tras sfoara între două echipe.

Amintirile din tărâmul de poveste al laptelui trebuie neapărat păstrate, așa că vă veți întoarce din inima Ardealului cu o fotografie haioasă cu o văcuță prietenoasă.

Și după așa o călătorie, clujenii sunt așteptați, tot cu mic cu mare, pentru un moment de tihnă în magazinul Napolact din Piața Mihai Viteazul, proaspăt redeschis în luna mai, într-un concept inovator, unic în țară. Acolo pot găsi un meniu simplu și sănătos, alcătuit de către cunoscutul bucătar Adrian Hădean din cele mai bune ingrediente Napolact.