Formatia TRANSYLVANIA, cel mai nou produs de Cluj! Formatia Transylvania este prezenta pe scena festivalului Produs de Cluj 2014,bucurandu-se de un mare succes.

Dupa recitaluri extrem de apreciate de publicul din Zalau si Gherla,trupa va fi prezenta in circuitul Produs de Cluj si in luna iunie la Dej si Campia Turzii. Pe 28 mai ,trupa Transylvania va sustine un super -show in cadrul Zilelor municipiului Cluj-Napoca , primul concert sustinut de formatie in orasul de bastina!

Infiintata in 2013 , formatia Transylvania este un super-grup rock alcatuit din muzicieni consacrati , cu mare experienta scenica. In componenta : Teo Peter jr. ( fiul regretatului Teo Peter , fondatorul trupei Compact)-chitara bas/voce, Nicu Barna (Semnal M )-solist vocal /chitara , Catalin Pop ( Semnal M )-chitara/voce si Alex Tarocco ( Krepuskul) -tobe, formatia Transylvania propune publicului o reteta pentru toate gusturile : rock , folclor si poezie ingemanate intr-o interpretare unica . Prima piesa lansata de formatie,

„Muntii nostrii aur poarta”, pe versurile poetului Octavian Goga , se bucura de o consistenta apreciere din partea publicului , mare parte a acestuia catalogand trupa ca fiind ” noii Phoenix” din Romania!

 

NapocaNews