Comisia de apel din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a respins apelul formulat de clubul Dinamo, referitor la participarea bucureştenilor în competiţiile continentale, iar această decizie deschide porţile Europei pentru CFR Cluj.

„Prin Decizia nr. 7/28.05.2014, Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor a respins ca nefondat apelul formulat de S.C. DINAMO 1948 S.A. şi a menţinut dispoziţiile Hotărârii nr. 26/21.05.2014, a Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor, de retragere a licenţei pentru participarea la competiţiile de club UEFA, în sezonul competiţional 2014-2015. Decizia este definitivă şi executorie, cu drept de recurs la TAS, în 10 zile de la data comunicării”, se arată în actul oficial emis de FRF.

Reconfirmarea acestei situaţii vine după ce Comisia de licenţiere din cadrul FRF a retras clubului Dinamo licenţa de participare în cupele europene, încă din data de 18 aprilie.

Oficialii grupării din capitală au anunţat că vor recurge la ultima posibilitate de a evolua în întrecerile continentale, urmând să uzeze de apelul către Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Paul Panait