Week-endul recent încheiat a reprezentat pentru stadionul emblemă al judeţului Cluj şi al întregii regiuni – Cluj Arena, administrat de Consiliul Judeţean Cluj prin intermediul societăţii sale de profil, un moment cu adevărat unic, care a marcat un record absolut de audienţă: peste 70 de mii de persoane care s-au bucurat de muzică de calitate şi spectacolul de înaltă ţinută artistică oferit de organizatori.

Astfel, sâmbătă, 17 mai, clujenii şi nu numai, au avut prilejul să asiste la unul dintre cele mai mari concerte organizate vreodată în România, atât ca număr de artişti invitaţi, cât şi ca spectatori prezenţi – Forza Zu. Peste 30 de artişti români au electrizat atmosfera de pe scena impresionantă construită special pentru acest eveniment. B.U.G. Mafia, Smiley, Voltaj, Vama, Holograf, Mandinga, Horia Brenciu, Antonia, Delia şi mulţi alţii au făcut să vibreze de energie întregul stadion, în ciuda ploii care s-a abătut asupra locaţiei, dar care nu a reuşit să strice cheful de distracţie al spectatorilor, gazdelor şi, totodată, prezentatorii evenimentului, cunoscuţii Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, întreţinând atmosfera într-o manieră extrem de profesionistă şi de antrenantă. În acelaşi timp, spectatorii au putut urmări versurile melodiilor pe două ecrane gigant, imensul karaoke în aer liber încheindu-se după miezul nopţii, în timp ce spectacolul a continuat până în zorii zilei cu un „after party”.

„Ne bucurăm că am reuşit să organizăm, împreună cu cei de la Radio Zu, cel mai mare eveniment care a avut loc vreodată pe Cluj Arena. Zeci de mii de oameni au profitat astfel de ziua lor liberă şi au participat, gratuit, la un concert de excepţie care i-a făcut să uite chiar şi de ploaia care a început să cadă în jurul orei 20. În ceea ce priveşte numărul total de spectatori care au asistat, integral sau în anumite etape, la acest maraton muzical, acesta poate fi estimat la circa 70.000 de persoane, ţinând cont de faptul că cele 55.000 de brăţări pregătite de organizatori au fost rapid epuizate iar intrarea s-a făcut ulterior complet liber şi fără a mai putea fi riguros contabilizată. Ţin să le mulţumesc cu acest prilej tuturor celor implicaţi în organizarea acestui mega eveniment, cei al căror profesionalism a permis derularea lui în condiţii excelente, fără niciun incident major”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

NapocaNews