Clujenii pot sa isi rezerve mici momente de rasfat si tihna chiar in inima orasului. Magazinul Napolact din Piata Mihai Viteazul, pe care il stim cu totii, a primit acum straie noi transformandu-se intr-un loc de relaxare unde puteti sa va bucurati nu doar de toate produsele Napolact – brânzeturi, iaurturi și lapte,, ci si de multe bunatati pregatite special pentru clujeni, intr-un meniu simplu si sanatos, in care se folosesc doar cele mai bune ingrediente.

Bunatatile au fost gandite in colaborare cu bucatarul clujean Adrian Hadean. Astfel, va puteti lua o binevenita pauza de la graba zilnica si sa savurati sandvisuri cu telemea si cascaval, alaturi de combinatii inedite de lapte cu vanilie si sau ciocolata. Veti gasi produse proaspat scoase din cuptor, care merg de minune cu iaurtul cu cereale sau cu o sana gustoasa.

Mai mult, produsele din meniul magazinului vor fi disponibile si in varianta „on the go”, in ambalaje speciale, pentru zilele in care timpul nu va lasa sa va trageti sufletul deloc.

Magazinul are un design modern, complet diferit. Cu linii esențializate, un joc luminos între alb și lemnul natur, și geamuri mari, deschise către oraș, spațiul readuce simplitatea și liniștea gospodăriilor țărănești din inima Ardealului, reinterpretate într-o cheie actuală.

Odata cu reinventarea acestui loc prin realizarea unui concept unic in Romania, Napolact isi doreste sa ofere clujenilor o experienta cu totul speciala, care sa ii reconecteze in orice moment al zilei cu gustul si savoarea Ardealului.

Prin urmare, cine are nevoie de un moment savuros de ragaz, il poate petrece de acum inainte la magazinul Napolact din piata Mihai Viteazul, chiar in inima Clujului.

Pagina de Facebook a Magazinului Napolact