În dimineaţa zilei de 27 iunie a.c. lumea poveştilor şi a poeziei pentru copii a cuprins sala de lectură a Bibliotecii Judeţene clujene.

În mijlocul copiilor de la Şcoala Gimnazială “Nicolae Titulescu “, poeta Emilia Tudose şi-a lansat cartea de poezii pentru copii “Bob de rouă “. Manifestarea coordonată de doamna Ana Maria Dudescu, şefa Secţiei de Carte pentru Copii, a prezentat copiilor scriitorii prezenţi, care au vorbit despre cartea de poezii a Emiliei Tudose: Ion Cristofor, Voichiţa Pălăcean Vereş, Ion Constantinescu, Iulian Patca, Al.Florin Ţene şi Antonia Bodea. Şefa Secţiei Poezie pentru Copii a antrenat elevii într-un joc interactiv, cu întrebări şi răspunsuri, din literatură şcolară, acordându-le premii celor care au răspuns bine.
În Încheierea frumoasei activităţi culturale, autoarea, după ce a vorbit despre poeziile sale, a dăruit fiecărui elev câte două cărţi cu autograf. Cartea s-a bucurat de un real success în rândul copiilor.

Şi-au mai dat concursul la prezentarea cărţi directoarea Bibiloteci Judeţene Sorina Stanca şi directoarea adjunctă Viorica Moşoiu.

Al.Florin Ţene