Steaua Bucuresti are nevoie de un nou antrenor dupa plecarea lui Laurentiu Reghecampf la Al-Hilal din Arabia Saudita, conducerea din Ghencea fiind in cautare de solutii pentru acest post.

O solutie care a aparut in presa de sambata ar fi Mihai Teja, antrenorul celor de la Universitatea Cluj, dorit, se pare, de patronul Gigi Becali.

Totusi, patronul clujenilor, Florian Walter, nu este de acord cu aceasta mutare, spunand ca Teja urmeaza sa isi prelungeasca actualul contract cu Universitatea, desi exista o oferta concreta din partea Stelei:

„Mihai are oferta clara de la Steaua, va spun eu. Dar el nu pleaca, are onoare si nu-mi intoarce spatele. Am discutat cu el si semnam un nou contract saptamana viitoare.

Facem treaba, construim impreuna. Am incredere in el si el in mine. Primea foarte multi bani si in ziua de azi toti trag la bani, asa sunt oamenii. Dar el va ramane.”, spunea Walter pentru site-ul Actualdecluj.ro.

Daca Teja nu va veni la Steaua, o solutie mereu la indemana stelistilor poate fi Mihai Stoichita, care este in prezent liber de contract.

D.A.