Candidatul PDL pentru Presedintia Romaniei, Catalin Predoiu, a afirmat sambata, intrebat daca ar renunta la calitatea de prezidentiabil in favoarea lui Crin Antonescu, ca nu a venit in PDL „cu aceasta calitate in buzunar” si nu poate dispune de ea dupa bunul sau plac.

Prezent, sambata, la Ploiesti, unde a participat la un miting electoral al PDL, Catalin Predoiu a afirmat, intrebat daca ar renunta la candidatura sa la Presedintia Romaniei in favoarea lui Crin Antonescu pentru ca dreapta sa poata castiga alegerile, ca nu poate dispune de acest lucru dupa bunul sau plac.

„Nu am venit in partid cu aceasta calitate in buzunar ca sa pot dispune de ea dupa bunul meu plac. E vorba de o candidatura rezultata din alegeri interne, in urma unui vot democratic in PDL. (…) Mai departe, va depinde foarte mult de modul in care fiecare dintre candidati isi va arata capacitatea de crestere, astfel incat la momentul alegerilor sa fie in cea mai buna forma si maxim de potential ca sa il invinga pe candidatul stangii, foarte probabil pe domnul Ponta”, a spus Catalin Predoiu.

Prim-vicepresedintele PDL l-a criticat pe liderul PNL, Crin Antonescu, spunand ca nu a demonstrat nimic, nici in ultima perioada, nici cat a fost la putere.

În ultimul timp s-au auzit voci din partea unor membrii PDL sau PMP, dar mai ales a lui Traian Băsescu ca Emil Boc, primarul Clujului, să fie candidatul unic al dreptei româneşti.

NapocaNews