Universitatea Cluj are bucuria să vă anunţe că portarul slovac Robert Veselovksy şi-a pus semnătura pe un nou contract cu clubul nostru. Angajamentul se va întinde pe următorii doi ani.

Veselovksy a evoluat în 24 de partide pentru Universitatea Cluj, fiind unul dintre jucătorii determinanţi în îndeplinirea obiectivului. În vârstă de 28 de ani, Robert a mai evoluat în cariera sa pentru echipe precum Slovan Bratislava, Osters, Viborg sau Horsens, înainte să vină la Cluj, în toamna anului trecut.

„Este o mare bucurie pentru mine să îmbrac tricoul Universităţii şi mă bucur că voi face parte din acest club şi de acum înainte. Abia aştept reîntâlnirea cu fanii şi cu provocările care ne aşteaptă în noul sezon”, a spus Robert, la scurt timp după semnarea prelungirii contractului.

Universitatea a luat azi decizia să-i propună lui Zsolt Szilagyi, Fotbalist care în întreaga carieră a îmbrăcat doar tricoul alb-negru, să ocupe o funcţie în cadrul clubului, în departamentul administrativ sau tehnic, după cum va alege el. Dorim ca asemenea unor alţi fotbalişti mari înaintea lui, care au activat la cluburi de mare tradiţie, „Sisi” să rămână alături de Universitatea Cluj pentru a ne sprijini în continuare cu experienţa acumulată ca jucător şi, foarte important, cu determinarea pe care a arătat-o de-a lungul carierei. Îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru club şi îi urăm succes în tot ce va realiza în continuare la „U”.

Sursa: UniversitateaCluj.ro