Târgul de dulciuri „Sweet Days” îşi deschide porţile la Cluj pentru cea de-a două oară, în perioada 30 mai – 1 iunie. Va fi o ediţie mai amplă şi mai dulce decât precedenta, o ediţie care să trezească cele mai iubite amintiri ale copilăriei.

“Locaţia târgului, aşa cum ne-am obişnuit, va întregi atmosfera de poveste. Hotelul Continental este locul perfect pentru rememorarea trecutului şi îndulcirea prezentului, iar pentru că avem o locaţie atât de specială, expozanţii trebuie să fie pe măsură. I-am ales cu mare grijă pentru a vă oferi vouă un weekend cu momente deosebite pe care să le savuraţi într-un mediu cât se poate de dulce”, spun organizatorii.

Geta Ungurean, cea de la care a pornit această iniţiativă vorbeşte despre ediţia a doua a târgului de dulcegării: “Sweet Days este un proiect foarte drag mie, pe care l-am inițiat din dorința de a crea un mediu concentrat doar pe această sferă culinară, a deserturilor, pe care cu toții o îndrăgim. Prima ediție a fost un succes, așa că am hotărât să ne extindem. Am ales hotelul Continental pentru tradiție și poziționare, iar perioada tocmai pentru a le face o bucurie în plus celor mici.”

Anul acesta, fiind vorba de un eveniment mai cuprinzător, am decis să lansăm şi un concurs pentru participanţii noştri, în colaborare cu Musai Travel. “Le voyage du chocolat” oferă un city-break la Paris în doi celui mai iscusit patiser din oraş care modelează un desert în forma unui monument celebru din Paris. Concurenţii pot trimite fotografiile cu desertul realizat până în data de 25 mai la adresadulce@sweetdays.ro. Va urma un concurs în care aceştia trebuie să obţină cât mai multe like-uri la poze, iar cei 5 finalişti îşi vor demonstra măiestria în ultima zi a târgului Sweet Days, când un juriu format din specialişti va premia cel mai creativ desert.