Organizaţia de Tineret a PDL Cluj îi solicită, preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, să demareze, de îndată, lucrările de reabilitare, modernizare şi reparaţie a drumului judeţean DJ 161 din comunele Dăbâca şi Panticeu

„Una dintre marile promisiuni făcute de către Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, locuitorilor din comunele Dăbâca şi Panticeu, a fost refacerea drumului judeţean DJ 161. Din păcate însă, au trecut 2 ani de zile de când Uioareanu a fost validat în funcţia de preşedinte, iar locuitorii din aceste comune au rămas doar cu promisiunile şi angajamente asumate şi neîndeplinite.

photo 3
Drumul judeţean din comuna Dăbâca este impracticabil, iar cei care se încumetă să circule îşi pun realmente viaţa în pericol. În aceste condiţii, nici nu se poate pune în discuţie posibilitatea provomării potenţialului turistic din zonă, judeţului Cluj rămânand în continuare într-un con de umbră, datorită incompetenţei administraţiei judeţene. Mai mult, în cazul unor urgenţe medicale, şansele ca ambulanţele să ajungă în timp util pentru intervenţiile de urgenţă sunt extreme de reduse.

Vă solicităm, domnule Uioreanu, să demaraţi, în cel mai scurt timp lucrările în această zonă, adică să vă respectaţi promisunile asumate, în caz contrar, vă invităm să faceţi o vizită şi să vă cereţi scuze în mod public locuitorilor pentru toate prejudiciile materiale produse, din cauza faptului că nu aveţi capacitatea necesară de administrare şi gestionare a judeţului.

Pentru a vă convinge, până vă decideţi să vă deplasaţi în comunele din judeţ, vă trimitem nişte poze cu aceste drumuri dezastruoasă” se arată într+un comunicat emis de Biroul de presă al TDL Cluj.

NapocaNews