Organizaţia de Tineret a PDL Cluj îi invită pe tinerii şi studenţii din Municipiul Cluj-Napoca, la o dezbatere europeană cu tema: “Lupta împotriva Şomajului în rândul tinerilor”. Dezbaterea va avea loc mâine, miercuri 14 mai, începând cu orele 18,30, în Complexul Studenţesc Haşdeu, la terasa Big Apple.

La eveniment va participa o delegaţie a Tineretului Popular European (YEPP) care în această perioadă se deplasează cu o caravană în principalele oraşe din Europa, pentru a promova valorile de centru-dreapta în rândul tinerilor. Alături de colegii noştri europeni, mai sunt invitaţi la dezbatere şi membri ai Organizaţiei de Tineret a UDMR (MIERT), parte a familiei PPE, precum o parte din candidaţii aflaţi pe lista PDL pentru Parlamentul European: preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, preşedintele TDL, Sorin Moldovan, şi alţi tineri candidaţi.

Împreună, vom dezbate principalele probleme cu care se confruntă tinerii din România, în special rata ridicată a şomajului în rândul tinerilor, a lipsei locurilor de muncă precum şi identificarea unor soluţii concrete.