Vicepreşedintele PSD Ioan Rus a votat la secţia 160 din Cluj-Napoca, pentru „primul pas spre normalitate”, în urma căruia „combatanţii” să fie capabili „să depăşească faza bătăliei în tranşee” şi să comunice aşa cum comunică reprezentanţii Parlamentului European.

Ioan Rus a mers la secţia 160 din Cluj-Napoca alături de europarlamentarul Corina Creţu şi de alţi social-democraţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Am votat pentru a se întâmpla primul pas spre normalitate. Următorul pas se va întâmpla mai târziu. Normalitatea înseamnă capacitate de dialog. Momentan, în România, tranşeele între combatanţi sunt atât de mari că nu se mai văd combatanţii. Sunt convins că vom depăşi faza bătăliei în tranşee şi vom intra într-o zonă în care să fim capabili şi noi, acasă, să comunicăm aşa cum sunt ei capabili în PE să comunice. Pasul următor spre normalitate va fi în acest an”, a declarat Rus.

În judeţul Cluj sunt aşteptaţi la urne 599.262 de alegători, cei mai mulţi – 273.101 – fiind în municipiul Cluj-Napoca. Au fost deschise 653 de secţii de votare, din care 181 vor funcţiona în municipiul Cluj-Napoca. Pentru judeţul Cluj au fost tipărite 661.236 de buletine de vot şi au fost pregătite 3.265 de ştampile cu menţiunea „Votat”.

Andreea Tobias, Vasile Magradean, Sursa: Mediafax