Viitorul Constanța a învins Universitatea Cluj în prelungirile partidei, în etapa a 30-a din Liga I. O furtună s-a abătut asupra terenului de la Chiajna și a amânat meciul cu 50 de minute. Partida a fost însă destul de liniștită, cu puține ocazii de poartă.

Gazdele au început în ofensivă și au pus presiune prin Mitriță, după o fază spectaculoasă și un șut respins de Veselovsky și Dică, cu o lovitură frumoasă de cap.
Apoi partida s-a liniștit, până la ocazia lui Lemnaru. Golgheterul „șepcilor roșii” a preluat superb în careu, a trecut de Larie, dar a tras slab și Balauru a reținut fără probleme.

Jucătorii celor două formații s-au luptat din greu și cu terenul imposibil de la Chiajna, orice fază fiind îngreunată de bălțile de pe gazon. Asta s-a văzut și în joc. A existat ambiție, dar calitatea fotbalului a suferit mult.

Lungu a dezmorțit atmosfera în partea secundă, cu un șut de la 25 de metri, respins cu greutate de Balauru. Și tabela a rămas încremenită până în prelungirile partidei.

Lovitură liberă pentru Viitorul. Marin centrează, Dică reia cu capul și Veselovsky privește neputincios cum mingea poposește în plasă.

În urma acstui rezultat, Universitatea Cluj rămâne pe locul 11 în clasament, cu 36 de puncte, în timp ce Viitorul trece peste Oțelul Galați și Săgeata Năvodari și egalează la puncte FC Brașov, prima echipă situată deasupra liniei.

Min. 92 Lungu centrează periculos din stânga, Balauru boxează până la Lemnaru, care trage din careu, însă jucătorii Viitorului reușesc să respingă aproape de linia porții.

Sursa: Stiridesport.ro