Fiecare persoana are zonele ei sensibile, iar zodiile isi aduc si ele o contributie. Iata care sunt zonele sensibile de pe corpul tau, in functie de zodia in care te-ai nascut, si care este organul vulnerabil al fiecarei zodii.

Berbec
Zona capului este cea mai sensibila pentru energicul Berbec. Esti, astfel, predispusa la nevralgie cervicala, migrena, dar si problem ale tenului – dermatita, acnee.

Taur
Gatul este punctul tau vulnerabil. Racesti cu usurinta si manifestarile sunt adesea zgomotoase: nas infundat, amigdale inflamate, raguseala.

Gemeni
Mainile sunt vulnerabile la tine. De aceea, se recomanda sa ti le protejezi, evitand muncile fizice epuizante. De asemenea, suferi des de probleme respiratorii.

Rac
Zona sanilor si cutia toracica au o sensibilitate aparte. Ai grija de sanii tai, mai ales ca se spune ca sunt cei mai buni receptori ai stresului.

Leu
Inima e organul cel mai sensibil. Multi nativi sufera de probleme ale cordului, adesea si pentru ca nu tin cont de dieta si de un stil de viata echilibrat.

Fecioara
Stomacul este organul tau sensibil. De aceea suferi frecvent de indigestie si crampe. Tensiunea nervoasa de care suferi frecvent accentueaza disconfortulabdominal.

Balanta
Rinichii sunt cei mai sensibili, iar tendinta de a retine toxine e foarte ridicata. Fereste-te de frig, fa regulat miscare si echilibreaza functia renala cu saruri minerale.

Scorpion
Organele genitale nu sunt doar zonele tale erogene, ci si cele mai sensibile organe. Si colonul este sensibil. Asigura-te ca nu mananci prea picant si ca te hidratezi optim.

Sagetator
Coapsele si nervul sciatic iti fac mari probleme. Se recomanda o postura corecta si sport efectuat cu disciplina, mai ales ca ai tendinta catre leneveala.

or
Capricorn
Incheieturile sunt zonele tale cele mai sensibile. Apeleaza cu incredere si la terapiile alternative si la suplimente. Acestea sunt neinvazive si insanatosesc fara efecte secundare.

Varsator
Te supara frecvent circulatia deficitara si problemele pe care le aduce, de la migrena si probleme cu inima pana la varice. Mergi la masaj mai des.

Pesti
Picioarele sunt sensibilitatea ta. Ai mai mereu talpile reci si suferi de amorteli. Pastreaza temperatura constanta in zona extremitatilor si poarta toc potrivit, nu foarte inalt.

Sursa: Femeia.ro