Noii jucători ai „Universităţii” Cluj, Petar Jovanovic şi Raul Costin promit să facă tot posibilul să prindă europenele anul acesta deşi sunt conştienţi de faptul că în următorul sezon retrogradează 6 echipe. Totuşi, Mihai Teja le-a domolit elanul, precizând că obiectivul principal al clubului este evitarea retrogradării.

„Este forte important pentru un antrenor să-şi continue munca. Numai prin continuitate poţi să atingi performanţe. A fost o tentaţie mare părăsirea clubului, dar vreau să continui cu „U” Cluj şi să facem lucruri măreţe aici, chiar dacă şi Steaua e o echipă mare”, a adăugat Teja. El a mai spus că îşi doreşte ca echipa să joace tot mai bine de la un meci la următorul.

Preşedintele clubului, Vlad Munteanu, a anunţat că Sisi se retrage de la seniori pentru a se ocupa de centrul de copii şi juniori şi va avea la două săptămâni câte o grupă de iniţiere copii.

Munteanu a declarat că „U” Cluj este „în top 5 cele mai curate cluburi din România din punct de vedere financiar”.

Cu toate acestea, dificultăţile economice ale formaţiei nu sunt de neglijat. Potrivit lui Vlad Munteanu, orice jucător este de vânzare din cauza problemelor financiare, inclusiv Vali Lemnaru, însă nu orice sumă propusă va fi neapărat acceptată.