De câte ori nu ți s-a întâmplat ca dimineața să tot amâni alarma, să pui capul în pernă și să te trezești abia după lungi eforturi? Ei bine, folosind anumite trucuri, vei ajunge să te trezeșt ușor și să te ridici imediat din pat cu zâmbetul pe buze.

Cercetătorii britanici consideră că persoanele care se trezesc între 05:30 și 07:30 vor fi mai stresate pe parcursul întregii zile decât cele care dorm 7-8 ore pe noapte. Încearcă să adormi înainte de miezul nopții și vei vedea efectele după doar câteva zile.

Este de preferat, mai ales dacă ai probleme cu trezitul, să folosești lumină naturală în camera în care dormi.Nu pleca fără să mânânci, astfel vei avea energie întreaga zi. O idee bună pentru mic-dejun o reprezintă ouăle, cerealele integrale și fructele.

Ca să nu ajungi să consumi o cantitate foarte mare de cofeină zilnic, specialiștii recomandă să bei o singură cană de cafea pe tot parcursul zilei, cu înghițituri mici.

Dacă ai cum, în drum spre serviciu mergi măcar o mică porțiune pe jos, îți vei întări imunitatea și vei scădea riscul virozelor.Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un simplu Like, comunităţii noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

Sursa: Yahoo.com