Oficialii clubului CFR au oficializat transferurile a trei fotbaliști. Pentru a întări ofensiva a fost adus Bruno Guimaraes Pinho Azevedo, cunoscut sub numele Guima. Atacantul are 28 de ani și a evoluat ultima dată în liga secundă din Portugalia.

Nicio formație notabilă nu apare în CV-ul fotbalistului, iar din 2013 a evoluat la Oliveirense, în divizia secundă din țara sa, pentru care a marcat 13 goluri, în 52 de meciuri.

Celelalte două achiziții sunt la mijlocul terenului. Cel mai cunoscut dintre aceștia este Daniel Stana, care vine de la Ceahlăul Piatra Neam, formație la care a fost pregătit de actualul tehnician al CFR-ului, Vasile Miriuță.

Achiziționat în 2011 de la CS Otopeni, Stana a strâns 76 de prezențe în tricoul nemțenilor, 16 dintre acestea în campionatul trecut. Fotbalistul are 31 de ani și va semna pentru doi ani cu formația feroviară.

Tot pentru a întări mijlocul terenului va sosi sub comanda lui Miriuță Antonio Jakolis, un fotbalist croat în vârstă de numai 22 de ani, care a prins doar patru meciuri în acest an, la Zadar, în prima ligă din țara lui natală.

Jakolis este considerat un mare talent în Croația, fiind unul dintre cei mai cosntanți jucători selecționat în echipele naționale de juniori și tineret din țara sa.

În 2012 fotbalistul a fost transferat de fosta campioană a Ucrainei, Dniepr. Nu s-a impus, fiind împrumutat constant la alte echipe, pentru ca în 2013 să fie achiziționat de Zadar.

Sâmbătă, CFR Cluj va disputa primul amical din această vară, la Cluj, în compania formației ASA Târgu Mureș.