Sami David, fiul interlopului clujean Marius Florin David (cunoscut sub numele de Gore), este căutat de poliţişti sub acuzaţia de tentativă de omor fiindcă acesta ar fi înjunghiat un bărbat de 27 de ani.

„La data de 26 iunie, ora 04.07, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112 despre faptul că într-un local public situat pe strada Bucureşti din Cluj-Napoca a avut loc o altercaţie.

Din primele verificări rezultă că, pe fondul unor altercaţii verbale, un bărbat de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost agresat fizic de un tânăr pe care nu îl cunoştea. Tânărul, folosind un obiect tăietor-înţepător (cuţit), i-ar fi cauzat bărbatului leziuni în zona abdomenului care necesită circa 40 de zile de îngrijiri medicale“, anunţă purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vârci. Bărbatul de 27 de ani a fost dus de urgenţă la UPU Cluj. Aceste este agent de pază la clubul unde Sami David a vrut să intre joi dimineaţa, la ora 4.00, şi nu a fost lăsat deoarece cu o altă ocazie a făcut scandal, potrivit stiridecluj.ro. Poliţiştii spun că nu l-au găsit încă pe Sami David şi că îl caută pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Pe urmele tatălui Sami David are 20 de ani şi este fiul lui Marius Florin David, un cunoscutul interlop clujean zis şi „Gore”. Marius Florin David a fost condamnat în luna aprilie 2012 la 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor de Tribunalul Cluj după ce l-a înjunghiat pe brancardierul Augustin Câmpean de la UPU Cluj.

La termenul din toamna lui 2012, la Curtea de Apel Cluj, avocata interlopului Gore, Geanina Costea Cuc, a precizat că s-a ajuns la o înţelegere financiară cu victima, brancardierul Augustin Câmpean, dar că nu au avut suficient timp pentru a consemna suma de bani pe numele victimei. Aceasta a cerut judecătorilor să amâne cauze pentru a depune suma de bani convenită cu Câmpean. Marius David (cine e interlopul) a fost arestat, în 10 august 2011, pentru 29 de zile, de Tribunalul Cluj, sub acuzaţia de tentativă de omor calificat după ce a înjunghiat un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj. Incidentul a avut loc în 9 august 2011, iar Marius David, zis Gore, a dispărut de la locul faptei, fiind prins ulterior în curtea Spitalului TBC din Cluj-Napoca, după care a fost dus la audieri. În urma incidentului, brancardierul a fost operat, starea acestuia de sănătate fiind stabilă.

Florina Pop, Sursa: Adevarul