Lovitură de teatru la cinci ani de la moartea actorului Horia Tecuceanu. HORIA TECUCEANU. Actorul a fost internat la „Matei Balș” în seara de 24 spre 25 decembrie 2009, diagnosticul fiind acela de gripă porcină. Starea acestuia s-a agravat, a doua zi fiind necesară intubarea lui.

HORIA TECUCEANU a murit pe data de 5 ianuarie. Familia nu a crezut niciodată că Toni a decedat din cauza gripei porcine, așa cum a afirmat dr. Streinu Cercel, managerul spitalului „Matei Balș”, și a solicitat desecretizarea raportului medico-legal. Actorul Horia Tecuceanu a fost tratat la Spitalul Matei Balș din Capitală. Familia a mers mai departe pentru a descoperi adevărul despre moartea actorului.

HORIA TECUCEANU. În urmă cu două luni, au trimis analizele lui Tecuceanu la o clinică din străinătate pentru o nouă expertiză, iar aceștia au confirmat ceea ce familia bănuia de la început: Horia Tecuceanu nu a murit din cauza gripei porcine, ci a luat un virus din spital.

La Judecătoria Sectorului 2 s-a repus pe rol dosarul pentru daune morale în cazul Toni Tecuceanu. Mai mult, instanța a hotărât ca IML să facă o nouă expertiză pe care ar trebui să o plătească familia actorului.

Sursa: DC News