Luis Suarez a plecat acasa dupa ce a primit interzis de la FIFA timp de 4 luni in fotbal. Suarez nu parea foarte afectat de decizia FIFA. La cateva minute dupa anuntarea deciziei, Suarez a trebuit sa paraseasca cantonamentul celor din Uruguay.

Suarez nu mai poate avea nicio legatura cu fotbalul in urmatoarele patru luni, e interzis pe toate stadioanele din lume si nu se mai poate antrena cu Liverpool, echipa care il plateste cu 10 milioane de euro pe an!

Suarez si-a luat adio de la colegi si a plecat de la Natal, locul in care cei din Uruguay se pregatesc pentru meciul cu Columbia din optimi.

Suarez a fost surprins de fotoreporteri in momentul in care iesea din hotelul echipei, dar atacantul care l-a muscat pe Chiellini a facut semnul „ok” catre jurnalistii prezenti la fata locului.

Mai multi fani uruguayeni au mers la cantonament pentru a arata sustinerea fata de Suarez si sa protesteze la decizia fara precedent luata de FIFA. Chiar si presedintele din Uruguay a protestat.

„Il iubim pe Suarez pentru calitatile sale de fotbalist, nu pentru ca e filosof. E prea dura decizia FIFA, nu a omorat pe nimeni”, a spus Jose Mujica. Acesta a intrat in sedinta cu MInistrul Sportului pentru a gasi o cale sa-l ajute pe Suarez.

Si avocatii federatiei din Uruguay pregatesc apelul. Pana atunci, Suarez e oricum suspendat si interzis.

FOTO: Splash News, Sursa: Pro Sport