Dupa ce ani buni s-a asteptat un mostenitor al tronului principatului Monaco, acum, se pare, vor veni doi, o situatie la care nimeni nu se astepta si care nu se stie cum va fi solutionata.

In urma cu cateva zile, informatia conform careia sotia principelui Albert de Monaco este insarcinata a devenit oficiala, fiind confirmata de cei in cauza. Iata, insa, ca se pare ca nu va fi un singur copil, ci doi.

Anuntul a fost facut de un prieten al tatalui lui Charlene de Monaco, care a scris pe Twitter ca tatal acesteia l-a sunat si i-a spus ca va fi bunic de gemeni, informeaza Independent.

Prezentatorul de televiziune sud-african Derek Watts, prieten cu tatal lui Charlene, originara din Africa de Sud, a scris pe Twitter: „Fostul meu coleg de scoala din Bulawayo Mike Wittstock mi-a telefonat sa-mi spuna ca fiica sa e insarcinata cu gemeni. Felicitari printesei Charlene si lui Albert!”.

Vestea a facut inconjurul presei mondene in timp record. Fosta inotatoare olimpica in varsta de 36 de ani si principele de 56 de ani sunt casatoriti din 2011. Fostul playboy mai are doi copii din relatii anterioare: pe Alexandre Coste, de 22 de ani, si pe Jazmin Grace Grimaldi, de 10 ani. Legea din Monaco stipuleaza insa ca pe tron poate urca doar primul mostenitor „oficial”, nascut in cadrul casatoriei.

Sursa: ziare.com