Anglia ar putea fi eliminată din faza grupelor pentru prima oară după 1958. Uruguayenii au câştigat cu 2-1 şi revin în lupta pentru calificarea în optimile Mondialului, după ce Costa Rica, în prima etapă, i-a învins, scor 3-1.

Golurile uruguayenilor au fost marcate de Suarez, în minutele 39 şi 85, în timp ce pentru englezi a înscris Rooney, în minutul 75.
Englezul Wayne Rooney, aflat la primul gol la un turneul final al Cupei Mondiale şi la al 40-lea pentru naţională, a trimis mingea în transversală în minutul 31.

Omul meciului a fost Luis Suarez, marcator al celor două goluri ale sud-americanilor. Atacantul lui Liverpool a fost accidentat în primul meci din grupa D. După meci, în timp ce acorda o declaraţie, Suarez a izbucnit în lacrimi: „Am suferit foarte mult pentru a putea reveni după accidentare. Toţi coechipierii mei au suferit în acest meci. Am dat totul şi am răspuns astfel celor care ne-au criticat.

Acum trebuie să ne odihnim şi apoi să profităm de şansa pe care o avem. Am visat că voi marca aceste goluri şi este foarte frumos că s-a întâmplat”, a spus jucătorul după meci.

Sursa: Pro Sport