In cel mai mare centru comercial din Moscova, celebrul GUM, situat chiar in Piata Rosie, din fata Kremlinului, au aparut miercuri tricouri imprimate cu chipul presedintelui Putin.

Sunt prezentate sase variante, fiecare cu un alt imprimeu si cu cate un slogan propriu. Unul din tricouri prezinta imaginea lui Putin calare si inscriptia „Pe noi nu ne va intrece nimeni”. Pe altul, Putin apare intr-o camasa hawaiana verde, tinand un cocktail in mana, cu textul „Salutari din Crimeea!”, informeaza Pravda.

Acelasi Putin este ilustrat pe alt tricou imbracat in costum militar de camuflaj si transmitand mesajul „Cel mai politicos dintre oameni”, iar pe un altul poate fi vazut presedintele Rusiei in costum si cravata, langa inscrisul „Eu iti citesc gandurile”.

La ora deschiderii standurilor, a fost la fata locului si un cunoscut showman rus, care si-a spus parerea repezentantilor presei: „Bune tricouri. Ele iti intaresc increderea”.

Pravda precizeaza ca design-ul tricourilor a fost asigurat prin brandul Anyavanya, infiintat in 2011. Conform ziarului, autorii acestui design, Anna Trifonov si Ivan Erssov, au demarat intreaga actiune insufletiti de succesele pe care Rusia le-a intregistrat in ultima vreme pe arena internationala.

In aceeasi idee, autorii intentioneaza sa-si continue activitatea putand oferi publicului pana la 15 modele noi de asemenea tricouri.

„Campania tricourilor” din prezent este programata pe o durata de trei zile, dar dupa felul cum decurg vanzarile in prima zi, se pare ca stocul se va epuiza cu mult inainte de termen.

Sursa: Ziare.com