Conform datelor recensământului din 2011, populația oficială a României este de 20.121.641 locuitori, dar în realitate numărul acesta poate fi mult mai mic. Dacă scădem din acest număr minoritățile naționale, aflăm că românii sunt și mai puțini. Din cauza sporului natural negativ românii sunt pe cale de dispariție. Și nu pentru că vor fi tot mai puțini români de la an la an până când vom dispărea complet, dar fiindcă în timp ce familile românești nu mai fac suficienți copii, țiganii se înmulțesc pe zi ce trece. În ritmul acesta în câteva decenii există șanse serioase să ne înlocuiască ca popor majoritar în propria noastră țară, pe pământul pentru care au murit strămoșii noștri și care ni l-au lăsat moștenire.

Dar cine sunt cei vinovați pentru această catastrofă demografică către care se îndreptă națiunea română? La o privire superficială un individ care nu analizează lucrurile în profunzimea lor va spune că vinovați sunt țiganii. o mulțime de țigani se fac vinovați pentru comportament anti-social și infracțiuni dar nu pentru că fac mulți copii. Că îi cresc pe aceștia în mizerie și nu le oferă o educație e o problemă de care se fac vinovați. Dar aceasta e mentalitatea majorității țiganilor, mentalitatea pe care ei și-au creat-o și de care puțini s-au putut desprinde. Iar a crede că felul lor de a gândi și de a acționa poate fi schimbat prin educație mi se pare o naivitate. De mai bine de 150 de ani țiganii au drepturi egale cu românii, iar după 89 au ajuns să beneficieze de multe privilegii care nu sunt acordate românilor (cu toate că majoritatea celor săraci din România sunt români, nu țigani). Cu toate acestea, din cauza unei mentalități diferite și a identității lor non-europene nu pot fi integrați în societatea românească, decât poate cu prețul țiganizării românilor. Iar atunci cine integrează pe cine? Numărul lor oficial după datele din 2011 e de 621.573, dar în realitate cifra este clar subdimensionată, estimările neoficiale indicând cel puţin 1,5 sau chiar 2,5 milioane, la care se pot adăuga alte câteva sute de mii de persoane care provin din familii mixte. Degeaba se declară o parte din aceștia români la recensăminte căci o bucată de hârtie nu îi va face români, la fel cum nici un român nu va deveni negru dacă se declară congolez la recensământ.

Așadar există o graniță clară și bine determinată între români și țigani. Cât timp românii nu mai fac copii să se dea vina pe țigani pentru criza demografică e inutil, căci ei se vor înmulți mereu cât timp au (s-au nu au) condiții. Vinovați sunt politicienii corupți care în loc să sprijine familia românească parcă duc un război împotriva natalității. Taxele pe care trebuie să le plătească românii sunt mari, doar anul trecut guvernul Ponta a inventat zeci de noi taxe și impozite. Acum câțiva ani guvernul Boc a tăiat îndemnizaţiile de mame sub pretextul crizei financiare. Iar alocația pentru un copil e mai mult o sumă simbolică. În tot acest timp au fost furate sume colosale din banul public, s-au aruncat bani pe proiecte care se puteau face la un preț mai ieftin, au fost date milioane de euro pe programe de integrare a țiganilor, care oricum nu dau rezultate (dar li se oferă acestora privilegii de care românii nu se bucură). Până și ONG-urile soroșiste care promovează homosexualitatea primesc bani mulți de la stat și este menționat în lege că pentru operațiile de schimbare de sex (una costă câteva mii de euro) tot statul plătește. Nu sunt bani pentru copii, dar se găsesc bani pentru degenerații ce vor să se mutileze. Mai ține aici pretextul că e criză economică? Să nu uităm nici de milioanele de români forțați să emigreze în vest după ce clasa politică a desființat locuri de muncă. Dar nici de legalizarea avortului, care nu e altceva decât crimă. Și totuși deși politicienii sunt printre vinovați, nu sunt singurii și nici principalii vinovați. Oricât de mult le place unora să se plângă de cât e de rău în țara asta, nu suntem chiar muritori de foame.

Vinovați sunt mai ales românii care ar putea face 3 copii sau mai mulți, dar preferă să strice banii pe haine de lux, mașini scumpe sau vacanțe în străinătate și apoi să spună că n-au bani pentru a face mai mult de un copil. Categoria acestor oameni nu e mică, iar risipa nu poate fi folosită niciodată pe post de scuză. Acum 100 – 150 de ani strămoșii noștri făceau și câte 8-9 copii cu toate că trăiau într-o sărăcie mult mai mare ca românii din prezent, dacă gândeau și ei ca urmașii lor de astăzi atunci eram deja minoritari la noi în țară. Am supraviețuit pentru că înaintașii au știut să-și facă datoria față de națiune. Vinovate sunt femeile care au preferat să-și ucidă copiii prin avort în loc să-i crească, dar și bărbații care le-au susținut în luarea acestei decizii. În aceste vremuri, când numărul nostru scade continuu, îmi vin în minte cuvintele Părintelui Arsenie Boca: “Din cauza avorturilor românilor ne vor stăpânii ţiganii”. Căci odată ce vom deveni minoritari, mai devreme sau mai târziu noua majoritate va pune mâna pe putere. Femeile sunt încurajate să pună cariera înaintea familiei, cu toate că un copil aduce satisfacție mult mai mare decât orice realizare pe plan profesional. Iar dacă nu fac copii cât sunt tinere, apoi e prea târziu. Cariera pusă înaintea copiilor nu asigură viitorul familiei niciodată.

Nu aș putea să uit nici de mass-media, care în orice societate modernă influențează opinia publică și mentalitatea. Cea mai mare parte a mediei din România e supusă intereselor anti-românești și anti-creștine, iar televiziunile și ziarele prezintă doar superficial problema demografică cu care ne confruntăm. Pe lângă asta mai promovează și niște non-valori ostile familiei tradiționale. Filmele, serialele și emisiunile de divertisment adesea prezintă familia și copiii ca pe o problemă, nu ca pe o binecuvântare de la Dumnezeu. Dar nu sunt lipsiși de vină nici cei care în loc să gândească lasă televizorul să o facă în locul lor.
E momentul să realizăm că ne aflăm într-un mare pericol și că în curând putem ajunge într-un punct fără întoarcere. Am supraviețuit în istorie războaielor, epidemiilor, crizelor sociale, crizelor politice, crizelor economice și chiar invazilor. Dar niciodată nu ne-am confruntat cu o criză demografică precum aceasta. Dacă un neam moare biologic, el nu mai poate exista apoi nici spiritual sau cultural, căci nu poate trăi prin alte popoare. În prezent, orice familie care face suficienți copii și se luptă pentru a îi crește și educa face un lucru mare: luptă pentru supraviețuirea neamului românesc. Viitorul nostru e în primul rând în mâinile noastre, nu îl decid politicienii, țiganii, mass-media sau altcineva, decât dacă îi lasăm noi. Existența sau dispariția noastră depinde doar de noi. Putem să căutăm scuze pentru a nu lupta pentru propria supraviețuire sau putem să ne apărăm interesele.

Codrin Goia