Colors of Cluj este un festival mai nou aparut în peisajul manifestărilor cultural-artistice ale Clujului. Prima ediţie s-a desfăşurat anul trecut (2013) iar ideea acestui festival s-a născut din dorinţa organizatorilor de a anima viaţa urbei într-o perioadă în care parcă tot oraşul este în concediu.

A doua ediție a festivalului Colours of Cluj va avea loc în perioada 8-10 august 2014, în organizarea Asociației Film și Cultură Urbană, în parteneriat cu Asociaţia SHIFT – Transilvania Art Grup.

Festivalul va găzdui evenimente în aer liber, prezentate în spaţii cunoscute dar și mai puţin convenţionale. Spectacolele vor include numeroase momente participative, în care cei prezenți vor fiinvitaţi să se alăture activităților în mod activ, prin ateliere creative, instalaţii interactive, scene pentru neprofesionişti, întâlniri dintre public, artişti şi produse artistice create special pentru comunitatea clujeană.

Au fost anunţate primele nume ale ale artiştilor care vor însufleţi Clujul: Fanfara Transilvania, formaţiile We Singing Colours şi Basska, trupa Verde precum şi mentalistul Cristian Gog.

„Clujenii vor avea parte de experiențe în premieră, precum șansa de a dirija o orchestră simfonică veritabilă” este una din propunerile şi promisiunile organizatorilor.

„Colours of Cluj” este un eveniment realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și Silva, PMA Invest, Lecom, Avon, Urbannect, Outdoor4U, Alle Kinder, Bloom Advertising și PR &More.

Vom reveni cu amănunte.

Alina Maria Iuga