Poliţiştii clujeni anchetează două persoane pentru delapidarea a peste 30.000 lei, faptă comisă prin carduri de alimentare cu combustibil.

În urma activităţilor de cercetare penală efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj – Serviciul de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală faţă de două persoane pentru comiterea infracţiunii de delapidare, comisă prin intermediul cardurilor de alimentare cu combustibil.

În urma investigaţiilor poliţiştilor a reieşit faptul că, în perioada septembrie- noiembrie 2013, o femeie de 40 de ani, din comuna Gilău, şi-ar fi însuşit şi folosit cardurile de alimentare cu combustibil ale unei societăţi comerciale. Femeia era coordonator şi gestionar în cadrul unui agent economic din Cluj-Napoca,a cărui obiect de activitate sunt transporturile. Aceasta a avut un complice, un bărbat de 43 de ani din Cluj. Ea este acuzată de comiterea infracţiunii de „delapidare”, faptă prevăzută de Codul penal, iar faţă de bărbatul de 43 de ani, pentru complicitate la săvârşirea aceleiaşi infracţiuni.

NapocaNews