Fiica cea mică a primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, Patricia, a fost admisă cu media 9,19 la Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai” în urma repartizării computerizate, clasându-se pe locul 654 între cei 3.510 de absolvenţi repartizaţi în judeţ. Potrivit site-ului Ministerului Educaţiei, Patricia Boc a fost admisă cu media 9,19 la Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai”, la specializarea Ştiinţe sociale, după ce a obţinut media 8,95 la examenul de evaluare naţională şi a avut media de absolvire 9,92.

Ultima medie de admitere la profilul Ştiinţe sociale de la Liceul „Gheorghe Şincai” din Cluj-Napoca a fost 9,10. La nivel de judeţ, Patricia Boc s-a clasat pe locul 654. La Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai” învaţă şi fiica cea mare a lui Emil Boc, Cezara, elevă în clasa a XI-a, aceeaşi unitate de învăţământ fiind absolvită şi de primarul Clujului în anul 1985.

După prima etapă de repartizare computerizată, au fost admişi la liceu 3.510 din totalul de 3.523 de elevi înscrişi la admitere în judeţul Cluj.

Adina Oşan, Vasile Magradean, Sursa: Mediafax