Rugby-ştii de la Universitatea Cluj au câştigat cu scorul de 59-9 primul meci oficial din partea a doua a sezonului, disputat în compania formaţiei de ligă secundă Poli Agro Iaşi, în Cupa României.

Cu Horea Hâmprea revenit pe banca tehnică şi cu o serie de modificări la nivelul lotului, cea mai importantă fiind plecarea fraţilor Răzvan şi Paul Ailenei, la vicecampioana CSM Ştiinţa Baia Mare, universitarii au dominat partida şi au înscris 9 eseuri.

La pauză scorul era deja 31-6 în favoarea alb-negrilor ceea ce i-a permis lui Hâmprea să ruleze până la sfârşitul partidei toţi jucătorii trecuţi pe foaia oficială.

Partida cu Poli Iaşi reprezentat şi revenirea în teren a lui Alexandru Banu, după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon încă din sezonul trecut.

La “U” a debutat şi Stefan Djordjevic, căpitanul echipei naţionale sub 18 ani a Serbiei, venit în această vară de la Partizan Belgrad.

Atât Banu cât şi Djordjevic au înscris câte un eseu. Universitatea va disputa următorul meci, la sfârşitul săptămânii viitoare, în deplasare cu Dinamo Bucureşti, în cadrul etapei a XII-a a SuperLigii Naţionale.

Paul Panait