Emil Boc a povestit că a primit o solicitare mai puțin obișnuită din partea unui clujean. Pe malul Someşului, multe femei fac topless, iar acest lucru se pare că nu este pe placul tuturor, conform DCNews.

Astfel, un clujean a reclamat primarului Emil Boc faptul că se simte „agresat vizual” de femeile care fac plajă fără sutien. Într-un interviu acordat Napoca FM, Boc a dat asigurări că femeile nu vor fi amendate pentru că „ce e frumos, şi lui Dumnezeu îi place”.

„Cineva s-a simţit agresat vizual pentru că se făcea prea mult topless pe malul Someşului. Mi s-a cerut să iau măsuri”, a spus Emil Boc.

Potrivit lui Emil Boc, din solicitare reieşea faptul că primarul ar trebui să intervină şi să îmbrace fetele de pe malul Someşului.

„Am avut câteva priorităţi mai importante până acum. Problema rămâne în analiza Primăriei. Dacă nu se încalcă ordinea publică, nu primeşte nimeni amendă. Nu putem să dăm amenzi aşa, vorba aceea, ce-i frumos, şi lui Dumnezeu îi place”, a spus primarul despre femeile care fac plajă topless.

NapocaNews