Un turist a murit dupa o noapte de distractie intr-un club de pe litoral.Este vorba despre un tanar de 23 de ani din Bucuresti, care si-a petrecut noaptea intr-un club din nordul statiunii Mamaia, potrivit Neptun TV.

In jurul orei 3.00, barbatului i s-a facut rau pe plaja, dupa ce plecase din club, potrivit Antena3. Medicii de pe ambulanta venita la chemarea amicilor sai nu au putut sa il resusciteze.

Tanarul nu suferea de vreo afectiune de care sa stie si prietenii lui, asa ca medicii nu exclud ca victima sa fi consumat substante halucinogene si moartea sa fi survenit pe baza combinatiei acestora cu alcool.

In acest caz se va efectua o necropsie.Este al doilea turist care moare in circumstante suspecte la Mamaia in aceasta luna.

La jumatatea lui iulie, un incendiu puternic a izbucnit la o terasa situata pe plaja din statiune. Un om a murit, iar o alta persoana a fost salvata in ultimul moment de un turist.

Teresa care a luat foc se afla la iesirea din statiunea Mamaia spre Navodari. Focul a izbucnit la numai cativa metri de o plaja aglomerata, zeci de turisti fiind evacuati din acea zona.