Racoritoare, gata in mai putin de 10 minute, supa rece de pepene rosu este un preparat care merita incercat.

Timp de preparare: rapid.

Numar de portii: 2.
Complexitate: usor
Ingrediente
500 g pepene rosu
2-3 linguri cu ulei de masline
Citeste si: Supa rece cu iaurt si castraveti
1 catel de usturoi
pudra de ardei iute/ chili
tarhon
sare
piper

Mod de preparare

1. Taie pepenele cuburi si scoate samburii. Pune in blender fructul impreuna cu ustuoiul, uleiul, sarea, piperul si chili (sau pudra de ardei iute), dupa gust, si mixeaza bine.
2. Da supa la frigider, acoperita, sau serveste-o imediat cu tahon tocat marunt.
Sugestie: Incinge o lingura cu unt intr-o tigaie si adauga o mana de creveti decorticati. Nu-i tine pe foc mult timp, ci doar cat sa capete o culoare si apetisanta. Serveste-i impreuna cu supa rece de pepene rosu.

Sursa: Ecusine