Mai mulți tineri se vor bucura și în această vară de tabăra studențească organizată de Asociația Studenților Creștini Ortodocși- filiala Cluj-Napoca. Tabăra se va desfăşura în acest an, în localitatea clujeană Dăbâca, în perioada 4 – 14 august. Activitățile vor fi organizate în vecinătatea fostei Cetăți regale Dăbâca, cetate care a fost reședință a voievodului Gelu.

Cei care se vor înscrie vor avea parte de un program divers, atât duhovnicesc cât și educativ. „Pe lângă discuțiile folositoare cu pr. Ciprian Negreanu, duhovnicul tinerilor de la A.S.C.O.R Cluj, ei vor putea participa la ateliere de: supravieţuire, toacă, cântece tradiţionale româneşti, icoane litografiate, cioplituri în lemn după modele tradiţionale, metaniere, cruciuliţe, competiţii sportive și drumeţii”, a declarat Oana Băilă, vice-președinte A.S.C.O.R Cluj.

Tabăra va cuprinde și un program de slujbe religioase, din care nu va lipsi Paraclisul Maicii Domnului, dat fiind faptul că tabăra, se desfășoară în perioada Postului Adormirii Maicii Domnului.

Înscrierile pot fi făcute până în data de 30 iunie, la numărul de telefon: 0740 789 418.

Alexandra Andereș, Sursa: Radio Renasterea