„U” Cluj şi-a prezentat ieri oficial ultimele trei achiziţii, Nicolae Muşat, Leonidas Panagopoulos şi Nuno Viveiros. Cei trei au spus că au ca obiectiv principal în această ediţie a campionatului naţional ceva mai mult decât evitarea retrogradării, mai exact un loc de cupe europene.

„Începe Cupa Ligii, un alt trofeu, ne dorim foarte mult să facem o imagine foarte bună şi prin rezultate, nu doar prin echipamentul pe care l-am achiziţionat. Începem Cupa Ligii cu Petroul, care are o echipă f bună, cu jucători valoroşi, dar noi mizăm pe spiritul de echipă. Încă nu m-am hotărât asupra echipei de bază, vom vedea după primul meci pentru că nu ne ajung câteva meciuri de pregătire pentru a trage nişte concluzii. Aici lucrezi cu oameni, nu cu piese ca la fabbrică”, a declarat, vineri, Mihai Teja.

Din totalul celor 13 transferuri efectuate la U Cluj, 8 sunt fotbalişti străini.

Teja spune că aceştia nu au mare timp pentru a se adapta la noile condiţii oferite aici.

„Clubul Universitatea este în insolvenţă şi am adus cei mai buni jucători care să poată să facă faţă plafonului de salarizare pe care îl putem oferi, în lipsa unei baze de scouting”, a adăugat Teja.

„U” Cluj mai ia în calcul achiziţionarea unui un vârf străin înainte de prima etapă.

În legătură cu Doru Bratu, impresariat de Ana Maria Prodan, contestat de către suporteri, care îl acuză că este un interpus de-al Bucureştiului la Cluj, Teja a spus că dacă Bratu nu va face faţă la „U”, va pleca la fel care orice alt jucător.

„universitatea” l-a transferat pe Doru Bratu de la Steaua deşi a jucat în doar 3 jocuri, în 2 ani de zile.