Țiganii fac legea în comuna Florești. Poliția clujeană a ajuns sluga comunității rroma. Curtea unui bloc de pe strada Stejarului din comuna Floreşti, judeţul Cluj, a devenit sala perfectă de nunţi pentru un cuplu de ţigani clujeni. Formaţia de manelişti, covorul roşu, nuntaşii cu chef de dans şi chiar un mic cort de unde invitaţii luau băutură au contribuit la atmosfera „de neuitat” pentru vecinii, care au chemat poliţia. Matorii spun că poliţiştii au fost umiliţi de nuntaşi.

„Nuntaşii au întins covorul roşu încă din stradă şi până sub geamul naşului, au montat un cort, au adus bineinţeles muzicienii şi boxele….. şi până aici le-a fost liniştea cetăţenilor din zonă”, relateză un clujean care a fotografiat şi a filmat întregul evenimen petrecut sâmbătă, pe strada Stejarului. “Au început de la ora 11, cineva a chemat Poliţia. Au venit două echipaje, iar când poliţiştii au încercat să stea de vorbă cu ei n-au avut cu cine.

Nu i-a băgat nimeni în seamă. Şi-au scos euro din buzunar şi au aruncat cu bancnote în aer şi au strigat “pentru primar”, “pentru poliţie”, au făcut un show aici…Până la urmă au oprit totul, dar după ce au plecat poliţiştii care au stat să supravegheze o vreme au ieşit din nou în faţa blocului şi au făcut gălăgie până după ora 14 “, a declarat un cetăţean. Nu au lipsit de la eveniment nici maşinile de lux, băutura scumpă şi mâncarea.