• Poate pare greu de crezut, însă berea te poate ajuta în ritualurile tale pentru frumusețe, fiind o alternativă mai ieftină a produselor cosmetice sau a vizitelor la cosmeticiană. Aceasta poate face minuni pentru pielea și părul tău.

Curăță pielea

Berea are un conținut ridicat de substanțe astringente care îți curăță porii, având un efect anti-bacterian. De asemenea aceasta este și un exfoliant pentru pielea ta.

Berea ține diabetul la distanță

Înfrumusețează-ți părul

Când îți clătești părul cu bere, ingredientele naturale ale acesteia are beneficii hrănitoare pentru el. Pe lângă vitamina B, malțul și hameiul conțin și foarte multe proteine. Acestea repară părul deteriorat. Maltoza și zaharoza din bere îi conferă părului tău strălucirea de care are nevoie.
Berea- aliat în lupta cu ridurile

Renunță la cremele anti-rid scumpe. Dioxidul de siliciu din bere te ajută în lupta împotriva ridurilor. Fața ta va arăta mai bine și nu va mai avea un aspect uscat, îmbătrânit.

Combate acnea

Berea scade producția de sebum a pielii și elimină bacteriile care declanșează acnea. Drojdia din bere menține nivelul optim de pH al pielii.

Piele strălucitoare

Berea are un rol important în eliminarea toxinelor din piele. Rezultatul va fi: o piele strălucitoare. De asemenea, vitamina B din bere îți face pielea catifelată.

Picioare fine

Clătește-ți picioarele cu bere. Astfel celule moarte ale pielii vor fi îndepărtate, iar picioarele tale vor fi mai fine. Vitamina B, proteinele și drojdia de bere îți vor hrăni pielea și acesta va căpăta un aspect mai sănătos și mai catifelat. Pentru îngrijirea picioarelor este recomandată berea nefiltrată pentru că are un conținut mai bogat de nutrienți, antioxidanți și proteine.

Baie de bere

Dacă vrei să ai parte de toate aceste tratamente cosmetice deodată, umple cada din baie cu bere. Te vei relaxa și corpul tău va fi răsfățat din cap până-n picioare.

Sursa: Click