Întrebat, vineri, cum comentează postarea de pe blog a lui Cristian Diaconescu legată de faptul că îşi va duce candidatura la Preşedinţie până la capăt, indiferent dacă va fi sau nu sub sigla unui partid, Adrian Gurzău a declarat pentru Mediafax că este dezamăgitor faptul că Diaconescu se poziţionează, deja, de unul singur.

„Noi discutăm, marţi, în Colegiul Director al PMP, despre candidatura la Preşedinţie, este dezamăgitor faptul că Diaconescu se poziţionează, deja, de unul singur. Eşti parte a unei echipe şi tu trebuie să dovedeşti că eşti lider. În condiţiile în care doar s-a pus în discuţie prestaţia nu tocmai corespunzătoare a lui ca şi candidat, domnul Diaconescu vrea să candideze singur. Ne şantajează? Păi atunci să candideze singur. Dacă nu a putut cu o echipă, crede că va putea de unul singur? La Colegiul Director al PMP se va pune problema schimbării candidaturii lui Diaconescu şi, probabil, va fi Elena Udrea”, a declarat Gurzău.
Întrebat, în continuare, ce se va întâmpla cu semnăturile strânse deja pentru Cristian Diaconescu, Gurzău a spus că se va trece la strângerea altor semnături, conform DCNews.

„O luăm de la capăt”, a menţionat liderul PMP Cluj, fost membru marcant PDL.

NapocaNews