Adrian Papahagi, unul dintre fondatorii Partidului Miscarea Populara, care a demisionat in luna iulie din acest partid, a precizat ca o sustine pe Monica Macovei la alegerile prezidentiale. Daca Macovei nu ajunge in turul doi, atunci il va vota pe Klaus Iohannis.

„Elena Udrea are dreptate: a venit timpul sa votam o doamna la presedintia Romaniei. Monica Macovei este acea doamna”, scrie pe Facebook Adrian Papahagi

Adrian Papahagi isi argumenteaza sustinerea pentru Monica Macovei prin faptul ca este „candidatul care ofera cele mai mari garantii de cinste si seriozitate, si il voi vota cu ochii inchisi”.

Daca Monica Macovei nu ajunge in turul doi, „nu am nici cea mai mica rezerva sa-l votez pe Klaus Iohannis”, a continuat Adrian Papahagi, adaugand ca persoanele care nu trebuie votate sunt Ponta, Tariceanu si Udrea, care vor duce la „perpetuarea sistemului ticalosit”.

Fostul membru PMP spuna ca acesti trei politicieni mentionati mai sus vor disparea daca Iohannis sau Tariceanu vor castiga alegerile prezidentiale.

NapocaNews