Clujul va avea un stand propriu la Târgul Internaţional de la Munchen, programat la începutul lunii octombrie. La Expo Real sunt prezentate cele mai mari proiecte imobiliare din Europa şi participă cei mai importanţi reprezentanţi ai mediului de afaceri de pe continent.

Specificul Târgului de la Munchen este promovarea regiunilor şi polilor de dezvoltare, precum şi oportunităţile pe care aceştia le oferă.
Pentru participarea la acest eveniment a fost încheiat un parteneriat între Consiliul Judeţean Cluj, Primărie şi Clusterul IT, alături de alte firme care-şi vor prezenta produsele la stand.

Reprezentantul primăriei, Mirela Ogruţan a afirmat că prin prezenţa la târg, administraţia locală va încerca să atragă alţi investitori la Cluj. Municipiul Cluj-Napoca va participa la târgul de la Munchen pentru a prezenta potenţialul investiţional, atât al municipiului, cât şi al judeţului. Ne referim la posibilitatea de a atrage investitori din IT, având în vedere creşterea interesului pentru acest domeniu (Mirela Ogruţan, reprezentantul Primăriei Cluj-Napoca).

Târgul Internaţional de la Munchen se întinde pe 64.000 de metri pătraţi şi în acest an vor fi prezenţi 36.000 de participanţi din 68 de ţări.

Mihai Miclăuş, Sursa: Radio Cluj