Mai mult de 1400 de copii au fost abuzați sexual în timpul unei perioade de peste 16 de ani în South Yorkshire, Marea Britanie, de către bande de pedofili pakistanezi. Poliția și sefii consiliului local au închis ochii de teama de a fi etichetat drept rasişti, potrivit unui raport. Acest lucru confirmă temerile opiniei publice din Albion, legate de faptul că o mare parte a politicienilor de vârf ai Marii Britanii sunt pedofili.

În unele cazuri, părinții care au încercat să salveze copiii de la agresori au fost ei înșiși arestați. Ofițerii de poliție au respins chiar acuzaţiile de viol asupra unor copii, afirmând că relaţiile sexuale au fost consensuale. Acest incident de amploare plasează Marea Britanie la marginea civilizaţiei europene.

Oficialii din Downing Street au clasificat marţi abuzurile poliţiei din Rotherham, South Yorkshire, ca fiind „îngrozitoare”.

După publicarea raportului, liderul consiliului Rotherham, Roger Stone, a demisionat, și alţi angajați ai consiliului se vor confrunta cu proceduri disciplinare după ce s-a susținut că nu au existat suficiente dovezi pentru a lua măsuri.

Detalii despre depravarea îngrozitoare din orașul Rotherham și eșecurile sistemului care au permis ca violurile să continue au fost publicate într-un raport al profesorul Alexis Jay, fostul inspector șef al Asistenței Sociale din Scoția. Victimele au fost violate în grup, în timp ce alți infractori asiatici se ocupau cu traficul de copii in nordul Angliei.

Când copiii au încercat să expună abuzurile, au fost amenințați cu arme și, într-un caz, stropiţi cu benzină și ameninţaţi că vor fi arşi de vii.

Prof. Jay a scris: „Nimeni nu știe amploarea reală a exploatării sexuale a copiilor în Rotherham-a lungul anilor. Estimarea noastra este că aproximativ 1.400 de copii au fost exploataţi sexual în perioada de anchetă, 1997-2013.”

In luna ianuarie politistii britanici au arestat 5600 de pedofili, pe fondul unui scandal de pedofilie la nivel inalt: 40 de politicieni, printre care si un consilier al lui David Cameron- Patrick Rock- sunt cercetati pentru acte de pedofilie.
NapocaNews