In urma cu exact un an, lumea fotbalului romanesc era cutremurata de o veste socanta: Costica Stefanescu s-a aruncat de la balconul rezervei in care era internat la Spitalul Militar din Capitala si s-a sinucis.

A trecut un an si nimeni nu-si explica ce l-a determinat pe Stefanescu sa ia aceasta decizie. Familia spune ca durerile erau insuportabile, dar fostii sai colegi lanseaza o ipoteza ce pare incredibila.

Astfel, fostul mare fotbalist Ilie Balaci sustine ca Stefanescu ar fi fost otravit.

„Cu doua saptamani inainte am fost la el. Nu arata a om bolnav. Ceva s-a intamplat, ceva l-a determinat sa ajunga asa. Poate ca a fost otravit. Ma gandesc ca poate plantele care ii erau date sub forma de ceaiuri… Poate nu i-au priit. Mie mi-e greu sa cred ca a avut sange in el sa se uite in jos si sa se arunce”, a spus Ilie Balaci la Radio Sport Total FM.

Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu s-a sinucis, pe 20 august 2013, la Spitalul Militar din Capitala, la varsta de 62 de ani.

Potrivit familiei, Stefanescu nu a mai putut suporta durerile cauzate de boala care il macina de cativa ani.

Costica Stefanescu s-a aruncat de la balconul camerei in care era internat la Spitalul Militar, conform raportului oficial intocmit de autoritati.

C.S.