Antrenorul echipei noastre, Mihai Teja, a vorbit vineri, într-o conferinţă de presă, despre meciul Universităţii Cluj, de luni, contra celor de la Dinamo.

Teja a analizat adversarul de luni al „studenţilor” şi nu crede că plecările din această vară au slăbit considerabil trupa din „Ştefan cel Mare”. „Dinamo e un adversar dificil, redutabil. E adevărat, au plecat câţiva jucători, însă au în continuare fotbalişti capabili să facă diferenţa. Doar dacă ne gândim la Bilinski, Lazăr, Rotariu sau Marius Alexe putem observa că vom întâlni o echipă foarte bună. Noi trebuie să-i învingem, acesta e obiectivul. Am avut un start de sezon bun, putea fi foarte bun dacă învingeam la Târgu Mureş. Mă aştept la un meci frumos şi, cu siguranţă, vom avea parte şi de o atmosferă pe măsură. Fanii noştri vor fi alături de noi şi ei, cu siguranţă, aşteaptă o victorie”, a spus antrenorul „studenţilor”.

Acesta a lămurit şi situaţia jucătorului francez Florent Sauvadet. „Florent Sauvadet e jucătorul Universităţii Cluj. El a avut o atitudine necorespunzătoare la antrenamente, aşa că e exclus din lot. Nu ştiu dacă e pentru trei zile, o săptămână sau mai mult, asta rămâne să decidem. Sauvadet, la fel ca toţi jucătorii, trebuie să se plieze pe o filosofie a Universităţii Cluj. Aici există o disciplină şi toţi trebuie să muncim la unison. Cine nu se conformează, plăteşte”, a spus Mihai Teja.

Atacantul camerunez, Justin Junior Mengolo, a vorbit şi despre prima săptămână în calitate de jucător al Universităţii Cluj. „Mă bucur foarte mult că am ajuns la Universitatea. Atmosfera e foarte bună, se munceşte mult, iar asta îmi place. Există un sentiment plăcut aici, la Universitatea. Ştiu despre fani, ştiu că am venit la o echipă iubită şi m-am documentat şi despre derby-ul local. Sunt un jucător căruia îi plac spaţiile libere, mă bazez pe viteză şi sper să marchez cât mai multe goluri, începând cu meciul contra lui Dinamo”, a spus Mengolo. Camerunezul în vârstă de 21 de ani va îmbrăca tricoul cu numărul 24, o cifră simbolică pentru el. „E data mea de naştere”, a explicat Justin.

Sursa: UniversitateaCluj.ro