Opera Naţională Română din Cluj-Napoca ne invită miercuri, de la ora 19.30, la un nou eveniment estival deosebit: Serata lirică desfăşurată în curtea interioară a Muzeului de Artă.

Cel de-al treilea recital al microstagiunii o aduce pe scenă pe soprana Ştefania Barz, renumită pentru rolurile jucate atât la nivel naţional, cât şi pe scene din Stuttgart sau Veneţia şi pe tenorul Tiberius Simu, care şi-a desăvârşit ucenicia artistică la Teatro alla Scala din Milano, revenind la Cluj unde a pus în scenă savuroasă operetă „Văduva Veselă”, al cărui erou şi regizor artistic este.

În deschiderea evenimentului vor interpreta solistele invitate ale Studioului Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca: Simona Buhac, Adriana Tidor, Alexandra Maria Topan şi Oana Maria Trimbiţaş, foarte apreciate şi la ultimul recital La Palat. Artiştii vor fi acompaniaţi la pian de Horea Haplea. Repertoriul serii va include partituri celebre ale compozitorilor Franz Lehár, Johann Strauss, Jules Massenet, E. Kalmann şi Carl Loewe, completate de versurile unor musicaluri celebre.

Spectacolul de miercuri, 6 august, reprezintă cea de-a treia reprezentaţie a Operei clujene la Muzeul de Artă dintr-o serie de şase astfel de evenimente, desfăşurate în perioada iulie- septembrie 2014. Microstagiunea estivală oferă publicului clujean ocazia de a se bucura de artă în spaţii alternative, într-o perioadă săracă în evenimente de acest fel. Publicul este aşteptat şi la următoarele serate lirice găzduite la Palat, programate pentru datele de 20 august, 3 şi 17 septembrie.

Preţul biletului este de 15 lei. Rezervări la numărul de telefon 0733 336 555 sau pe www.lapalat.ro