Juniorul echipei Napoca Rally Academy (NRA), Simone Tempestini, a terminat Raliul Germaniei pe poziţia a cincea şi a urcat în clasamentul mondial general pe locul 6, cu două etape înaintea finalului actualului sezon.

Alături de navigatorul Dorin Pulpea, cel mai tânăr component al NRA a avut o evoluţie constantă în întrecerea pe asfalt din Germania, iar obiectivul, acela de a parcurge cât mai mulţi kilometri şi de a termina competiţia, a fost atins.

Echipajul clujean a alergat pe o maşină Citroen DS3 R3 şi în ciuda asfaltului alunecos au rulat fără să-şi asume riscuri şi au încheiat Raliul pe poziţia a 5-a în Junior WRC, campionatul mondial destinat juniorilor.

După Raliul Germaniei, Tempestini junior şi Dorin Pulpea au acumulat 28 de puncte în Junior WRC și ocupă poziția a șasea, iar în clasamentul pe națiuni România este pe locul 5.

Pentru echipajul Napoca Rally Academy următoarea provocare este Barum Czech Rally Zlin, etapă din Campionatul European de Raliuri unde va concura tot cu modelul Citroen DS3 R3 ca parte a pregătirii pentru Junior WRC.

Paul Panait