RETROMOBIL CLUB ROMANIA – filial Cluj-Napoca – organizează sambătă 23 august 2014, a III-a editie a expozitiei FABRICAT IN ROMANIA, în patru oraşe din ţară simltan: Bucureşti, Cluj-Napoca, Baia Mare şi Suceava. Evenimentul prezintă automobile, autoutiliare, camioane, motociclete şi motorete, exclusiv de fabricaţie românească.

Alături de vehiculele istorice româneşti vor fi expuse şi modelele care încă nu îndeplinesc condiţia de vechime pentru a căpăta acest statut. Noi le expunem pentru că dorim să semnalăm dispariţia accelerată a acestora. Recent R.C.R. a transmis Registrului Auto Român o nouă solicitare de aliniere a legislaţiei româneşti la cea europeană, în sensul inclderii în categoria vehiculelor istorice cele cu 30 de ani vechime.

Ediţia din acest an a expoziţiei se va desfăşura în premieră în patru oraşe din ţară şi este dedicată aniversării a 45 de ani de la lansarea automobilului DACIA 1300.

Invitat de onoae la Cluj Napoca este domnul Nicolae Coman, conducatorul expediţiei româneşti transafricane realizate cu un automobil de teren ARO M461 C şi două autoutilitare TV 51, autorul jurnalului de călătorie ” De la Atalntic la oceanul Indian ”

Vă aşteptăm sambătă 23 august la:
Bucuresti – pe Platoul circular de la intrarea in Parcul Tineretului (Palatul Copiilor), între orele 18:00-20:00)
Cluj Napoca în Piata Unirii între oreşe 10:00-12:00 (în parcarea din spatele Bisericii Sf. Mihail)
Baia Mare în Piata Millenium între orele 10:00-13:00
Suceava – Iulius Mall (10:00-14:00)

Dr. Sorin Dan Popescu,
reprezentant judetean Retromobil Club Romania